×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSMajor

Faze Clan sensationellt utslagna ur majorturneringen

1
De klev in i majorturneringen som en av toppkandidaterna till att säkra titeln. Nu står det klart att stjärnlaget Faze Clan har spelat färdigt i Krakow, detta sedan de åkt på en svidande förlust mot östeuropeiska Flipsid3 Tactics.
Faze Clan öppnade matchen, spelandes som det försvarande laget på Mirage, som förväntat då de vann den första pistolrundan. Sedan vände Flipsid3 Tactics upp och ner på allting. Östeuropéerna plockade kvitterade redan i den första ecorundan och kunde därefter köra över storstjärnorna i motståndarlaget. Laget vann hela elva(!) raka rundor och satte stor press på favorittippade Faze Clan. Den kanske största stjärnan av dem alla i Faze, Nikola "NiKo" Kovač, hade haft en ännu tuffare start på matchen men vaknade till slut till liv i slutet av halvan. Med sju frags från den bosniske spelaren lyckades Faze plocka de sista tre rundorna vilket gav halvtidsresultatet 11-4 till Flipsid3 Tactics.

Faze friserar siffrorna något

Faze var mer eller mindre piskade att få en bra start på den andra halvan, ändå var det Flipsid3 som plockade upp pistolrundan. Mannen bakom rundvinsten, finländaren Jan "wayLander" Rahkonen, hade så långt i matchen varit Flipsid3 Tactics klart bäste spelare och eliminerade hela fyra Faze-spelaren under rundan. Flipsid3 plockade sedan upp även de följande två rundorna vilket placerade dem på 14 vunna rundor totalt.

Faze grep i det läget efter det sista halmstrået och fick med sig halvans första riktiga vapenrunda. Flipsid3 svarade med att vinna lagets femtonde runda och skaffade sig med det hela tio matchrundor, vilket kanske var tur. Faze lyckades nämligen vinna fem raka rundor innan Flipsid3 slutligen kunde avgöra då Denis "electronic" Sharipov vann ett en mot två-läge mot Finn "karrigan" Andersen och tidigare nämnda Kovač.Detta innebär alltså att Faze Clan gör Vega Squadron sällskap i klubben för utslagna lag. Något som knappast något hade räknat med då turneringen drog igång för ett par dagar sedan.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..