×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

North med övertidsavgörande mot Mousesports

1
Danska North blev det första laget för dagen att ställa sig på 2-1 i matcher. Detta stod klart efter att de besegrat Mousesports med 19-15 på Cobblestone.
Sedan två lag fått lämna turneringen i Krakow var det dags för samtliga lag med 1-1 i resultat att ställas mot varandra. Först ut var mötet mellan danska North och multinationella Mousesports som utspelade sig på Cobblestone. Välkommen in i handlingarna säger vi till kartan som inte valts en enda gång fram till detta möte.

När matchen väl igång var det ett anfallande Mousesports som öppnade bäst, genom att vinna de tre inledande rundorna. North gav svar på tal direkt och hade tre rundor senare utjämnat till 3-3. Lagen turades sedermera om att göra varsitt ryck men den första halvan slutade ändå med fördel North. Danskarna gick nämligen till paus med en knapp 8-7-ledning.

North tvingar fram förlängning

North drygade sedan ut sin ledning genom att vinna matchens andra pistolrunda. Detta efter att Kristian "k0nfig" Wienecke vunnit ett en mot en-läge mot Chris "chrisJ" de Jong, som satt dold i en rökgranat och försökte desarmera bomben. Mousesports lät sig inte nedslås den dråpliga historien utan kunde sedan svara genom att plocka upp den följande ecorundan. North fortsatte därefter att rycka ifrån genom att vinna tre raka rundor, vilket placerade dem på tolv vunna rundor.

Det var dock inte danskarna som skulle bli först upp på matchboll. Mousesports levererade sex raka rundvinster innan lagen sedan bytte en runda med varandra, det gav oss ställningen 15-13 till Mousesports. North säkrade sedan de två sista, ordinarie rundorna och förlängningen var ett faktum.

Väl i förlängningen handlade det mesta om North, något som bland annat kännetecknades av René "cajunb" Borgs en mot tre-clutch i runda 33. North vann till slut matchen med 19-15 och har därmed skaffat sig ett gyllene läge inför den avslutande gruppspelsdagen.



Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..