×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Penta Sports slår ut Vega Squadron efter en stark upphämtning

1
Tredje gruppspelsdagen av PGL Major Krakow rivstartade med en elimineringsmatch mellan Vega Squadron och Penta Sports. Det blev en match som bjöd på två starka CT-sidor på Mirage.
Matchen utspelade sig på Mirage med Penta Sports på den försvarande sidan och Vega Squadron som anfallare. Det var det sistnämnda, ryska laget som började matchen klart bäst då de rusade upp till en 6-0-ledning innan Penta lyckades bryta igenom deras tajta försvar för första gången. Vega kunde dock behålla ett klart övertag genom hela den första halvan, även om Penta slutligen hade lyckats säkra totalt fyra rundor.

Penta slår tillbaka

Efter sidbytet såg Penta till att snabbt minska avståndet ytterliggare då de vann halvans tre första rundor, inte minst tack vare lagets estniske spelare Kevin "HS" Tarn som samlade på sig sju stycken frags under dessa rundor. När väl vapnen kom fram i runda 19 var det däremot åter Vega Squadron som visade sig starkare, därefter fick de med sig ytterligare två rundor vilket ställde dem på 14 pinnar. Penta gjorde då en ny ansats och hämtade in ytterligare fem rundor. Det bör tilläggas att Vega Squadron satsade på halvdana köp under de flesta av dessa rundor.

Väl framme i runda 26 köpte Vega Squadron till slut ordentligt med vapen igen, men det hjälpte föga - två rundor senare hade Penta nämligen kvitterat till 14-14. I det läget valde Vega Squadron att ta en timeout, men frågan är om det inte var för lite för sent. Penta kunde nämligen två ytterligare två rundor och vann alltså till slut matchen efter att ha nio rundor i matchavslutningen.



Första laget att åka ut ur PGL Major Krakow är alltså Vega Squadron. De får trösta sig med att de får sällskap i de utslagnas klubb redan efter nästa match då profilstarka Faze Clan ställs mot Flipsid3 Tactics.

Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..