×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

Na`Vi och Immortals med varsin seger på Train

1
Vi har nu passerat halva den andra majordagen och med det står det klart vilka fyra lag som riskerar att åka ut redan i morgon. Flipsid3 Tactics, som föll mot Na`Vi, är ett av dem. Likaså Vega Squadron som förlorade mot Immortals.
Flipsid3 öppnade det östeuropeiska derby mot Natus Vincere på bästa sätt då de vann tre raka rundor som det anfallande laget på Train. Na`Vi slog sedan tillbaka genom att först gå ikapp och sedan ta ledningen med 5-3. Den första halvan kom sedan att svänga två gånger till då Flipsid3 först sprang upp på sju vunna rundor innan Na`Vi kunde knyta ihop säcken genom att säkra halvans tre sista.

Den lilla ledningen gav sedan utdelning då Na`Vi visade sig vara urstarka som det anfallande laget. Denis "seized" Kostin och hans lagkamrater vann de tre inledande rundorna innan vi fick se Flipsid3 plocka halvans första riktiga vapenrunda. Det hjälpte dock föga. Na`Vi spelade verkligen som ett lag och alla spelare förutom Ioann "Edward" Sukhariev fick sig över 20 stycken frags i matchen. De gulsvarta vann till slut matchen med trygga 16-8.Nyförvävet Vito
Nyförvävet Vito "kNg" Giuseppe storspelade för Immortals.

Starkt anfall lade grunden för Immortals

Turneringen forsatte sedan med dagens sista förlorarmatch och även den här gången laddades Train på servern. Vega Squadron valde att börja som det försvarande laget vilket placerade motståndarna Immortals som anfallare.

Vega Squadron lyckades visserligen plocka upp matchens pistolrunda men Immortals kunde sedan svara direkt. Därefter kom Immortals att sakta men säkert ta över matchen. Efter de 15 första rundorna låg det brasilianska laget i ledning med hela 10-5.

Efter sidbytet var det Immortals som öppnade starkast genom att vinna de tre inledande rundorna. Vega Squadron lyckades därefter vinna runda 19, vilket även blev deras enda rundvinst under den andra halvan. Stora segerorganisatörer för Immortals var lagets nyaste spelare, Vito "kNg" Giuseppe, som tillsammans med Ricardo "boltz" Prass landade på 20 frags medan de endast dog nio gånger.Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..