×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

PGL tillåter duckhopp-buggen

1
BIG-spelaren Nikola "LEGIJA" Ninic använde sig, under majorkvalet, av en bugg och efter vinsten över Faze Clan under gårdagen ifrågasattes nyttjandet av buggen. Majorarrangörerna har nu officiellt tillåtit duckhopp-buggen, men nu väljer lag att avstå den.
Duckhopp-buggen sågs först under majorkvalet när Nikola "LEGIJA" Ninic från BIG använde sig av den som antiterrorist, när han spelade runt sockerbit på Cache. Buggen blev snabbt känd som ett användbart medel för att skaffa information utan att synas och många spelare återskapade Ninics unika spel.

Under gårdagen sågs buggen användas igen under matchen mellan BIG och Faze Clan, något som många ansåg var orsaken till att Faze förlorade matchen. En het diskussion kring hur vidare buggen var ett sätt att fuska sig till ett övertag påbörjades. Under natten tweetade huvudadministratören för majorn i Krakow, Yehor "pANdA" Kolomiets , att buggen är tillåten för användning.

"'duckhoppet' är officiellt tillåtet under majorn... oh man", löd Kolomiets tweet.

Under den gångna matchen mellan Faze och Mousesports användes dock inte buggen, detta eftersom lagen kommit överens om att inte använda den. Även G2 Esports och Gambit har kommit fram till att de inte ska använda sig av buggen, då det ger den ena laget en viss fördel.

"Kom överens med den goda AdreN och Gambit att vi inte ska använda oss av 'duckhoppet' i vår match", skrev Nathan "NBK" Schmitt via Twitter.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..