×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSMajor

North och Mousesports dagens första vinnare — Penta och Faze illa ute

1
Majorturneringen i Krakow är inne på sin andra dag och måndagens matcher har inletts med ett par möten mellan fyra lag som alla förlorade under öppningsdagen. Först fick vi se North ta revansch för gårdagen innan Mousesports chockade Faze Clan.
Penta Sports och North drog igång dagen genom att mötas på Mirage. Penta började som det anfallande laget och stod för en riktigt stark inledning. Åtta rundor in i matchen låg de i ledning med hela 7-1, men där efter rasade de ihop likt ett korthus. De lyckades visserligen få med sig ytterligare en runda innan den första halvan var över, vilket gav dem en knapp ledning till sidbytet.

Efter sidbytet handlade dock allt om North. Med slutet av den första halvan vann danskarna nio raka rundor innan Penta lyckades svara upp. Det blev även den sista rundan som Penta vann. North säkrade slutligen segern med ett betryggande 16-9, och det trots den tuffa starten.

Faze en match från att floppa helt

Dagens andra match gick mellan Faze Clan och mousesports, som tillsammans såg till att hela tio olika nationer fanns representerade på servern. Matchen utspelade sig på Train med Faze på den försvarande sidan under den första halvan. Det var även just Faze som öppnade bäst genom att vinna matchens tre inledande rundor. Mousesports tog sedan över taktpinnen och kunde i slutändan säkra en knapp ledning i halvtid.

Matchen fortsatte sedan att vara riktigt jämn även efter sidbytet, med rundor flygandes fram och tillbaka. Efter 30 spelade rundor var ställningen fortsatt helt lika och förlängning krävdes för att skilja lagen åt. Väl där var det Mousesports som ångade på och vann matchen efter att ha säkrat fyra raka rundor.
Ni hittar, som vanligt, alla resultat samt ett fullständigt schema i vår tittarguide för turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..