×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Godsent utslagna efter att ha tappat stort överläge

1
Det blev en riktigt tung förlust för Godsent mot Immortals sedan de tappat det 12-3-överläge de hade skaffat sig till halvtid. Tidigare under dagen skickade Dignitas hem Renegades i en match som, precis som Godsents, gick till 30 rundor.
Den fjärde speldagens tredje match var en elimineringsmatch och gick mellan Team Dignitas och Renegades. Det var just Renegades som öppnade matchen bäst, spelandes som det försvarande laget på Mirage. Australierna vann de inledande fyra rundorna, sedan hände något med deras försvar. Dignitas lyckades bryta igenom försvaret i runda fem och fortsatte sedan att tvinga sig fram som en isbrytare. Laget vann nio raka rundor innan Renegades till slut lyckades säkra den första halvans två sista pinnar. Ledning 9-6 för Dignitas i halvtid.

Den andra halvan inleddes med att Dignitas utökade sin ledning med ytterligare två rundor. Därefter påbörjade Rengades en upphämtning som slutligen gav dem ledningen med 14-12. Tyvärr, för deras del, lyckades de inte ta vara på ledningen. I stället klev Dignitas åter fram och vann matchens sista fyra rundor. Därmed skickade Dignitas hem Renegades och båda kvalturneringens asiatiska representanter har gjort sitt. Dignitas däremot har nu chansen att säkra en majorbiljett senare under söndagen.

Norge Team Dignitas vs. Australien Renegades

Godsent tappade 12-3

Med ovanstående match avklarad hade det blivit dags för svenska Godsent att kämpa för sin överlevnad i kvalturneringen. Svenskarna ställdes mot brasilianska Immortals på Cobblestone med brassarna som det försvarande laget. Det var dock Godsent som öppnade matchen bäst då de vann sex raka rundor. Immortals lyckades därefter få med sig ett par rundor i rad innan Godsent fortsatte överkörningen. Ställningen efter 15 spelade rundor var hela 12-3 till svenskarna.

Piskade att få en bra start lyckades Immortals emellertid vinna de tre inledande rundorna av den andra halvan. Den första riktiga vapenrunda gick sedan till Godsent. Svenskarna lyckades dock inte vinna fler än så rundor just då, i stället kunde Immortals säkra ytterligare tre rundor och nu började det bli riktigt spännande. Godsen plockade upp runda 23 och ställde sig med det på totalt 14 vunna rundor, men inte heller den här gången lyckades de vinna flera rundor i rad. Fem rundor senare var det i stället utjämnat till 14-14. I det läget såg det ut som att luften hade gått ur svenskarna, samtidigt som Immortals var riktigt taggade över att ha lyckats komma tillbaka efter den tunga första halvan. Immortals fick med sig de två sista rundorna och därmed är det klart att det inte blir någon majorturnering för Godsent.

Sverige Godsent vs. Brasilien Immortals

Fullständigt schema, och resultat, hittar du i vår tittarguide. Om det är något lag du vill få bättre koll på kan du spana in vår djupdykning i lagen.


Artikelbild: PGL

13 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 13 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..