×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Major

Penta till majorn efter seger mot Vega — Tyloo utslagna

1
Den sista dagen av sommaren majorkval är igång och det har redan hunnits med att dela ut en majorbiljett. Dessutom har ett tredje lag fått lämna kvalturneringen.
Söndagen inleddes med kampen om en majorbiljett då Vega Squadron och Penta Sports ställdes mot varandra. De båda lagen hade två vinster och en förlust vardera sedan tidigare speldagar. I dagens möte dem emellan föll valet av karta på Train.

Vega Squadron började som det försvarande laget och vann matchens första pistolrunda. Penta slog dock till redan under den efterföljande ecorundan och visade därefter prov på ett riktigt starkt anfallsspel. Vega lyckades förvisso få med sig ytterligare tre rundor lagom till halvtid, men befann sig ändå i en rejäl uppförsbacke inför sidbytet.

Penta kom sedan att rusa upp på 15 vunna rundor direkt som det blev deras tur att försvara. Laget vann nämligen fyra raka rundor och hade därmed hela elva rundor på sig att fälla avgörandet. Fullt så många behövdes inte. Vega gjorde ett tappert försök och snyggade visserligen till siffrorna lite då de i sin tur vann fyra raka rundor, men sedan tog det stopp. Penta vann matchen med 16-8 och säkrade därmed kvalets tredje majorbiljett.

Europa Penta vs. Ryssland Vega Squadron

Inte den här gången heller

Den andra matchen för dagen var ett elimineringsmöte mellan Hellraisers och Tyloo. Just Tyloo var det som öppnade matchen, som utspelade sig på Overpass, bäst då de efter sex spelade rundor låg i ledning med 5-1. Efter det vaknade Hellraisers till på allvar och i halvtid hade de övertagit ledningen, det med siffrorna 9-6.

Under den andra halvan kom sedan i princip allt att handla om det då anfallande Hellraisers. Européerna vann fyra raka rundor direkt efter sidbytet innan Tyloo lyckades försvara sig framgångsrikt för första gången. Det var för övrigt en bedrift de bara lyckades med ytterligare en gång innan det var över. Hellraisers var helt enkelt allt för starka för dem och slutresultatet skrevs 16-11 till Hellraisers. Det innebär att Tyloo får fortsätta drömma om lagets första majorturnering, för något deltagande i Krakow blir det inte. Hellraisers däremot har fortsatt en chans i kvalets avslutande omgång.

Kina Tyloo vs. Europa Hellraisers

Fullständigt schema, och resultat, hittar du i vår tittarguide. Om det är något lag du vill få bättre koll på kan du spana in vår djupdykning i lagen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..