×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSRumanien

BIG, Penta, Dignitas klara för majorkvalet

1
Startfältet till det kommande majorkvalet är komplett. Under den gångna helgen delades de tre sista platserna ut, detta genom den europeiska minorturneringen.
Den nu avslutade minorturneringen var alltså den sista att avgöras och innehöll bland andra svenskhoppet Ballistix, mer kända som Fnatic Academy, och fransk-belgiska Team EnVyUs. Turneringen kom dock att bli en besvikelse för dem båda. Ballistix tog sig inte ens förbi gruppspelet, trots den inledande segern mot just EnVyUs i öppningsmatchen. Därefter förlorade de med knappa 14-16 mot BIG och i gruppavgörande tog EnVyUs revansch på dem genom att vinna med 2-1 i kartor.

EnVyUs kom emellertid att ta slut kort därpå. I slutspelets första omgång besegrades EnVyUs av Penta (1-2) och i den första omgången av Lower Bracket vann BIG övertygade över dem, vilket skickade EnVyUs ut ur turneringen. Utöver de tre nyss nämnda lagen tog sig även norskflaggande Team Dignitas till slutspel och var där det lag som skickade ner BIG till Lower Bracket efter en 2-0-vinst i den första omgången.

Med EnVyUs utslagna stod det redan klart att det Dignitas, BIG och Penta lade vantarna på platserna i sommarens majorkval. Detta faktum till trots fanns det fortfarande en del kvar att spela om då minorturneringens prispott, på 50 000 dollar, skulle fördelas. Hur det gick ser ni här nedan.

Norge Dignitas vs. Europa Penta
Dignitas: cromen, fox, jkaem, RUBINO, tenzki
Penta: HS, innocent, kRYSTAL, suNny, zehN
Norge Dignitas vs. Tyskland BIG
Dignitas: cromen, fox, jkaem, RUBINO, tenzki
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN
Europa Penta vs. Tyskland BIG
Penta: HS, innocent, kRYSTAL, suNny, zehN
BIG: gob b, keev, LEGIJA, nex, tabseN

BIG lyckades alltså ta den långa vägen, via Lower Bracket, och säkra turneringssegern. Den bedriften gav dem, förutom en plats i majorkvalet, förstapriset på motsvarande drygt 217 000 kronor. Med den europeiska minorturneringen avslutad kan vi nu även presentera hela deltagarlistan inför sommarens majorkval.

Lag klara för majorkvalet

Sverige Godsent (Atlanta Major)
Frankrike G2 Esports (Atlanta Major)
Usa OpTic Gaming (Atlanta Major)
Europa mousesports (Atlanta Major)
Usa Team Liquid (Atlanta Major)
Europa HellRaisers (Atlanta Major)
Ukraine FlipSid3 Tactics (Atlanta Major)

Australien Renegades (Asiatisk minor)
Kina TyLoo (Asiatisk minor)
Usa Cloud9 (Nord- och Sydamerikansk minor)
Brasilien Immortals (Nord- och Sydamerikansk minor)
Ryssland Vega Squadron (CIS-minor)
Kazakhstan Tengri (CIS-minor)
Tyskland BIG (Europeisk minor)
Europa Penta Sports (Europeisk minor)
Norge Team Dignitas (Europeisk minor)


Ovanstående 16 lag har nu knappt två veckor på sig att ladda innan det har blivit dags för majorkvalet att avgöras på plats i PGL-studion, i majorstaden Krakow. Majorkvalet pågår den 29 juni till 2 juli, och ska alltså utse vilka åtta lag som får göra Legends-lagen sällskap under årets andra majorturnering.
Sommarens majorkval hålls i PGL-studion, som finns i majorstaden Krakow, och startar den 29 juni. Den sista speldagen är satt till den 2 juli, därefter står det klart vilka åtta lag som gör Legends-lagen sällskap i kamp

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..