×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Kina

Renegades och TyLoo vidare till majorkvalet efter helgens asiatiska minor

1
Under den gångna helgen spelades majorsäsongens första minorturnering i den kinesiska huvudstaden Beijing. Åtta lag, från Asien och Oceanien, hade kvalat in sig till turneringen som slut vanns av välbekanta Renegades.
Under minorturneringen i Beijing fick vi se mer kända lag som Renegades, TyLoo, Team Immunity och The MongolZ göra upp om de två majorkvalplatserna tillsammans med namn som Team Spotnet, Signature Gaming, Flash Gaming ochj 7642. Efter ett inledande gruppspel stod det klart att Flash Gaming tog hem segern i grupp A, följda av Renegades på en andra plats. I grupp B lade TyLoo vantarna på gruppsegern och Team Immunity slog följe till turneringens slutspel.

Slutspelet spelades med ett dubbelt slutspelsträd i vilket TyLoo och Renegades möttes redan i den första omgången. Australierna vann mötet med 2-1 och fick fortsätta sin vandring i den övre delen av slutspelsträdet medan TyLoo fick ta den något längre vägen. I Upper bracket-finalen ställdes Renegades mot landsmännen i Team Immunity. Även den här gången krävdes samtliga tre kartor för att få till ett avgörande. Renegades vann matchen och säkrade med det en av turneringens två biljetter till majorkvalet.

Minorfinal

Australien Renegades vs. Kina TyLoo
Renegades: AZR, jks, nexa, Nifty, USTILO
TyLoo: BnTeT, DD, HZ, Mo, somebody

TyLoo skulle även de säkra en biljett till sommarens kvalturneringen, detta efter att ha besegrat både Flash Gaming och Immunity med 2-0. Väl framme i minorturneringens final ställdes de därmed åter mot Renegades och även den här gången slutade det med en 2-1-seger för det australiska laget. Med turneringssegern i hamn vände Renegades hemåt med 30 000 dollar på fickan, samtidigt som TyLoo fick nöja sig med hälften.

Lag klara för majorkvalet

Sverige Godsent (Atlanta Major)
Frankrike G2 Esports (Atlanta Major)
USA OpTic Gaming (Atlanta Major)
Europa mousesports (Atlanta Major)
USA Team Liquid (Atlanta Major)
Europa HellRaisers (Atlanta Major)
Ukraina FlipSid3 Tactics (Atlanta Major)

Australien Renegades (Asiatisk minor)
Kina TyLoo (Asiatisk minor)

Tre minorturneringar återstår innan det har blivit dags för det riktigt spännande majorkvalet. Redan med start i morgon avgörs minorturneringen för de amerikanska kontinenterna och för CIS-regionen. Den europeiska minoturneringen, där Fnatic Academy finns med som svenska representanter, avgörs den 15-18 juni.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..