×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

Astralis och HellRaisers vinner sina matcher — Fnatic spelar nästa

1
Astralis plockar hem vinsten över Counter Logic Gaming medan FaZe Clan faller platt mot HellRaisers. Härnäst väntar Fnatic mot Gambit i StarLadder i-League StarSeries Season 3.
Train började med en planterad bomb i pistolrundan för Astralis, men trots detta var det Counter Logic Gaming som tog ledningen i den fjärde matchen i StarLadder i-League StarSeries Season 3. Stephen "reltuC" Cutler levererade en triple-kill som säkrade en oerhörd ledning för amerikanarna, 6-0.

Det var först i den tionde rundan som Astralis vaknade till liv när Andreas "Xyp9x" Højsleth fick in en 1vs2 clutch. En väldigt viktig runda som gjorde att den danska femman fortsatte att leverera och de lyckades tillsammans ta det till 6-6. Trots allt avslutades första halvan 9-6 till Counter Logical Gamings fördel. Astralis vände allt i andra halvan och förlorade bara två rundor vilket led till vinst till danskarna, 16-11.

Danmark Astralis vs. USA Counter Logic Gaming
Astralis: device, dupreeh, Xyp9x, Kjaerbye, gla1ve
CLG: koosta, reltuC, nahtE, Rickeh, FNS

FaZe Clan och HellRaisers var nästa match som spelades, denna på Cache, där de sistnämnda startade med en nästan felfri pistolrunda. Aleksi "allu" Jalli tog ner tre av HellRaisers spelare i andra rundan och hans lag fortsatte leverera med en 5-1 ledning.

HellRaisers chockerade när de tog sig an FaZe Clan.
HellRaisers chockerade när de tog sig an FaZe Clan.

Efter en hjälteinsats av Vladyslav "bondik" Nechyporchuk kom HellRaisers tillbaka in i matchen. Trots en taktisk paus begärd av FaZe Clan lyckades HellRaisers vinna första halvan, 9-6. Nechyporchuk fortsatte briljera när han lyckades clutcha 1vs3 med enbart 10 HP och en tec-9, vilket ledde till en säkrad vinst till hans lag, 16-10.

Europa FaZe Clan vs. Europa HellRaisers
FaZe: NiKo, rain, kioShiMa, allu, karrigan
HR: DeadFox, Zero, ANGE1, STYKO, bondik

Härnäst väntar svenska Fnatic mot Gambit. Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..