×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

SK Gaming vinner en hektisk match mot kinesiska TyLoo

1
Den tredje matchen i StarLadder i-League StarSeries Season 3 mellan SK Gaming och TyLoo, som väntades vara en lätt match för den brasilianska femman, visade sig bli en riktig rysare för dem.
Dagens tredje match i StarLadder i-League StarSeries Season 3 stod mellan TyLoo och SK Gaming på Mirage där den kinesiska femman började som anfallare. En näst intill felfri pistolrunda gav TyLoo första rundan och trots att Epitácio "TACO" de Melo försökte clutcha lyckades Hui "DD" Wu vinna även den andra rundan åt TyLoo.

TyLoo visade att de hör hemma i Kiev.
TyLoo visade att de hör hemma i Kiev.

I den sjätte rundan lyckades SK Gaming ta över bombplatsen, men hade dessvärre inte tid att desarmera bomben vilket ledde till ett underläge för den brasilianska femman. Det tog brasilianarna fem förlorade rundor innan Marcelo "coldzera" David fick in en dubbel och gav dem rundan, 4-6. Gabriel "FalleN" Toledo lyckade vinna en 1vs1 mot HaoWen "somebody" Xu vilket gav laget en chans att ta igen. Vid halvtid hade TyLoo fortfarande ledningen, 8-7.

João
João "felps" Vasconcellos avslutade matchen med 24 kills och 10 assists.

Den kinesiska femman tog även den andra pistolrundan och SK Gaming förlorade ett krystat köp vilket gav TyLoo en 10-7 ledning. Efter ett flertal välspelade rundor tog brasilianarna ledningen och trots att TyLoo vägrade ge upp var det SK Gaming som avslutade kartan 16-12.

Brasilien SK Gaming vs. Kina TyLoo
SK: felps, coldzera, FalleN, fer, TACO
TyLoo: DD, somebody, HZ, Mo, zhokiNg

Nästa match spelas mellan regerande mästarna i Astralis och det kvalificerade amerikanska laget Counter Logic Gaming. Fler matcher och fullständigt schema finns i tittarguiden.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..