×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarSeries

North och Virtus.pro krossar i Kiev-öppningen

1
Årets upplaga av StarLadder i-League StarSeries-finalerna är i fullgång i Kiev, Ukraina där North och Virtus.pro båda fick en stark öppning.
StarLadder i-League StarSeries Season 3 är igång och vi har Linda "Ding1" Herman och Jakob "Slajd" Lindqvist på plats i Kiev, Ukraina där 16 lag spelar om prispotten på 300 000 dollar, motsvarande cirka 2,67 miljoner kronor. Turneringen börjar med en stark vinst till danska North när de fullkomligt krossade Immortals på Cobblestone tidigare idag, 16-3.

MVP Project var en lätt match för Virtus.pro.
MVP Project var en lätt match för Virtus.pro.

Omgångens andra match spelades mellan Virtus.pro och koreanska MVP Project. Redan under kartans första halva tog Jarosław "pasha" Jarząbkowskis lag en stark ledning med 11-4 och kunde kort därefter stänga matchen. Mirage slutade med vinst till Virtus.pro, 16-4.

Dag 1: Resultat

Danmark North vs. Brasilien Immortals
Polen Virtus.pro vs. Korea MVP Project

Dag 1: Kommande matcher

Brasilien SK vs. Kina TyLoo
DanmarkAstralis vs. USA CLG
Europa FaZe vs. Europa HellRaisers
Kazakstan Gambit vs. Sverige Fnatic
Sverige NiP vs. Frankrike G2
Ukraina Na`Vi vs. Kina UYA

För alla svenska fans finns NiP Gaming och Fnatic på plats i National Palace of Arts-arenan. 17:30 väntar Fnatics öppningsmatch mot Gambit och kort därefter spelar NiP Gaming mot G2 Esports. Turneringen spelas i ett swiss-format vilket innebär att lagen får mellan tre och fem omgångar på sig att visa vad de går för. Lagen med tre vinster avancerar, medan lagen med tre förluster elimineras och alla lag spelar alltid mot ett lag med samma resultatfacit.

För den som vill veta mer om turneringen och se det fullständiga schemat finns här en tittarguide.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..