×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

25 000 i prispotten när Dustin Expo Invite avgörs på lördag

20
På lördag, under Dustin Expo, gör fyra lag upp om 25 000 kronor i turneringen Dustin Expo Invite som arrangeras av Area Academy.
Vägen till finalen på Dustin Expo gick via två online-kval. I det första kvalet fick vi se åtta lag göra upp om två platser till finalen. Det blev tillslut Deadpixels från Strömbäcks folkhögskola och DBCS som lade vantarna på de två första platserna i finalen.

Intresset var något större för det andra kvalet vilket ledde till att tolv lag deltog. Bland de deltagande lagen fanns bland andra Crowns Esports Club. De två lag som gick vidare till helgens finaler var dock bioblyet och Flickshot, de senare bland annat efter att ha slagit ut Crowns redan i den första omgången.

I finalen står hela 25 000 kronor på spel. Vinnaren går hem 20 000 kronor rikare medan tvåan får nöja sig med 5000 kronor.

Deltagande lag:

Sverige bioblyet
Tromr, Dejvski, explQre, phillz0r, Ante
Sverige DeadPixels
arken, avm, schuster, WLTR, zirken
Sverige flickshot
heap, liipod, ZINKEN, alonso, s1ck
Sverige DBCS
zmekish, maektig, mrtn, gascan, anky
Turneringen startar klockan 10:00 på lördag på Dustin Expo i Ericsson Globe. Det är gratis inträde till turneringen i Lenovos spelarena och det finns möjlighet att träffa 1.6-legenderna Fredrik "JAEGARN" Andersson och Tommy "Potti" Ingemarsson.


Foto: Sören Andersson - Stockholm Visitors Board

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..