×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Hiko inte längre en del av OpTic

1
Under gårdagen stod det klart att Spencer "Hiko" Martin inte längre kommer spela för OpTic Gaming, nyheterna kommer inte långt efter det att Luis "peacemaker" Tadeu lämnade organisationen under föregående vecka.
Det har spekulerats under en längre tid att OpTic Gaming inte skulle fortsätta samarbetet med Martin och det faktum att Tadeu fick lämna organisationen under föregående vecka bidrog till spekulationerna som nu är besvarade.

"Not going to be standing in for OpTic Gaming anymore - good luck to them!
Still not giving up! Exploring other options", skrev Martin via Twitter under tisdagen.

Martin har spelat för OpTic Gaming som inhoppare sedan Peter "stanislaw" Jarguz lämnade för Team Liquid. Egentligen skulle Martin bara spela för laget under DreamHack Masters Las Vegas, men stannade under en längre period. Han ingick bland annat i laguppställningen under IEM Katowice.

Nattens ESL Pro League-match mot Rush spelades med inhoppare i form av Ryan "freakazoid" Abadir, lånad från Echo Fox. Laget vann samtliga kartor och ligger för närvarande på en tiondeplats i den nordamerikanska upplagan av ligan, med tio spelade matcher.

USA OpTic Gaming vs. USA Rush
OpTic: NAF, RUSH, tarik, mixwell, freakazoid
Rush: Toy, aKis, blade, SileNt3m, LILMAN
USA Rush vs. USA OpTic Gaming
Rush: Toy, aKis, blade, SileNt3m, LILMAN
OpTic: NAF, RUSH, tarik, mixwell, freakazoid

Nästa match spelas den 29 mars mot SK Gaming, laguppställningen inför denna match är ännu oklar. Laget är inbjudna till cs_summit som spelas 19-23 april samt till IEM Sydney som spelas 7-9 maj.

OpTic Gaming

Kanada Keith "NAF" Markovic
USA Will "RUSH" Wierzba
USA Tarik "tarik" Celik
Spanien Óscar "mixwell" Cañellas

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..