×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

OpTic andra laget till cs_summit

1
Turneringsarrangören Beyond The Summit, kända för sina Dota 2-turneringar, har offentliggjort det andra inbjudna laget till sin första turnering i CS:GO. Det handlar om Eleague Season 2-vinnarna, OpTic Gaming.
Att cs_summit, som turneringen heter, har lagt till OpTic till tidigare klara SK Gaming över listan av lag som kommer att delta ger förhoppningsvis en fingervisning om turneringens kvalitet. OpTic, som ryktas vara på väg att hämta in Spencer "Hiko" Martin som ersättare för tidigare entledigade Peter "stanislaw" Jarguz, vann som tidigare nämnt den andra säsongen av Eleague. Laget rankas dessutom för närvarande som det åttonde bästa laget i världen.

Klara för cs_summit

Brasilien SK Gaming
USA OpTic

Turneringen har plats för totalt åtta stycken lag och kommer att arrangeras i Los Angeles, USA, den 14 - 23 april. De tävlande lagen slåss om en prispott på motsvarande drygt 886 000 kronor. Ytterligare prispengar förväntas läggas till utifrån hur merchandise-försäljning och dylikt går.

Turneringsarrangören, Beyond the Summit, härstammar främst från Dota 2, där deras The Summit-evenemang har varit omåttligt populära. Tittaren förväntas kunna följa en profilstark turnering med avslappnad stämning.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..