×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSKina

Fnatic Academy vidare till slutspel i Kina

1
Den första dagen av China Cup 1 är över och Fnatic Academy fortsätter att skörda asiatiska framgångar. Det svenska laget vann sin grupp och är med det klara för slutspel.
Academy-laget öppnade turneringen med en intressant batalj mot danskarna i eFuture. Matchen, som avgjordes i formatet bäst av tre kartor, tog sin början på eFutures kartval Train. Där var det just eFuture som visade sig vara det starkare laget då de vann kartan med 16-12. Detta trots att Fnatic Academy vann den första halvan med 8-7, då spelandes som det anfallande laget. Academy-gänget kom dock tillbaka starkt och vann sitt eget kartval, Mirage, med förkrossande 16-2. Den sista kartan kom sedan att bli en jämn drabbning som avgjordes först i runda 29, då Fnatic Academy kunde fastställa slutresultatet till 16-13.

Tack vare vinsten i öppningsmatchen hade Fnatic Academy chansen att säkra gruppsegern i det följande mötet med kinesiska 5Power. Matchen blev inledningsvis riktigt jämn och det krävdes förlängning för att skilja de båda lagen åt på Cache. Väl där vann svenskarna med 4-1 för att sedan åter stå för en överkörning på Mirage. Den här gången skrevs segersiffrorna till 16-3 och med det var gruppsegern i hamn.

Sverige Fnatic Academy vs. Danmark eFuture.dk
Academy: Bååten, Golden, Jayzwalkingz, Karus, PlesseN
eFuture: acoR, mertz, rezex, SandeN, sycrone
Kina 5Power Club vs. Sverige Fnatic Academy
5Power: forget, Not7, QKA, shuadpai, Stevie
Academy: Bååten, Golden, Jayzwalkingz, Karus, PlesseN

Detta innebär inte bara att Fnatic Academy är klara för kvartsfinal, laget är dessutom garanterade en del av den 869 000 kronor stora prispotten. Skulle det stanna vid en fjärdeplats får de nöja sig med knappt 64 000 kronor. Lyckas de däremot säkra turneringssegern vänder de hem med hela 511 000 kronor på fickan. Första hindret på vägen mot turneringssegern är singaporianska B.O.O.T-dreamScape.

Sverige Fnatic Academy vs. Singapore B.O.O.T-dreamScape
Academy: Bååten, Golden, Jayzwalkingz, Karus, PlesseN
B.O.O.T: alecks, benkai, ImpressioN, moxie, splashske

Som ni kan se här ovan är matchen schemalagd till klockan 03:00 natten mot söndag, svensk tid. Turneringen har dock drabbats av en del förseningar och det återstår att se i fall arrangörerna lyckas få igång matchen då det är tänkt. Nu väntar hur som helst en natts sömn för Fnatic Academy samtidigt som turnerings andra kvartsfinal, den mellan TyLoo och 5Power, ska spelas inom kort.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..