×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

FaZe Clan nästa lag att bli klara för IEM-stoppet i Sydney

1
Det europeiska stjärnlaget FaZe Clan stod för en riktig kanonturnering under förra säsongens IEM-finaler i Katowice, så sent som i början av mars. Nu står det klart att de belönas med en inbjudan till den nya säsongens första IEM-stopp i Australien.
IEM Katowice 2017 var den första turneringen som FaZe Clan spelade med nyrekryten Nikola "NiKo" Kovač, som köpte loss från mousesports tidigare i år. Den gången slutade det med lagets första turneringsfinal på drygt fem månader. När de nu ska bege sig till Australien för att delta i den tolfte säsongens första tävling av IEM får de sällskap av bland andra Astralis, som de föll mot i turneringsfinalen i Katowice, och Renegades - som äntligen får spela en storturnering på lagets riktiga hemmaplan.

Lag klara för IEM Sydney

Europa FaZe Clan
Danmark Astralis
USA OpTic Gaming
Brasilien SK Gaming
Australien Renegades

Ytterligare ett lag kommer att tilldelas en inbjudan till turneringen innan de sista två platserna ska fyllas genom två stycken kval, det ena för Kina och det andra för Oceanien. IEM Sydney spelas den 3-7 maj och de tävlande lagen gör upp om en prispott på 260 000 australiska dollar.


Artikelbild: ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..