×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

Världsettorna klara för IEM Sydney

1
ESL har offentliggjort Astralis som det tredje inbjudna laget till IEM Sydney-evenemanget, som går av stapeln i början av maj.
Astralis kommer att göra bland andra SK Gaming och Renegades sällskap på Sydney-stoppet i IEM:s turné för säsong tolv. Den danska världsettan, som nyligen stod som segrare på IEM Katowice, är det tredje laget att bjudas in till turneringen.

Sydney-stoppet offentliggjordes tidigare i veckan, där de två första inbjudna lagen även presenterades. Turneringen kommer att arrangeras den 3-7 maj, varav de sista två dagarna spelas i OS-arenan Qudos Bank Arena. Prispotten för turneringen motsvarar strax under 200 000 dollar, eller 1,76 miljoner kronor.

IEM Sydney 2017

Brasilien SK Gaming
Australien Renegades
Danmark Astralis
Världen Invite
Världen Invite
Världen Invite
Kina Chinese qualifier
Australien Oceanic qualifier

Som listat ovan kommer ytterligare tre stycken invites att presenteras inför turneringen. Utöver dessa platser kommer även vinnaren i ett kinesiskt kval, och vinnaren i det oceaniska kvalet, att säkra platser till turneringen.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..