×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSAustralien

ESL goes Down Under — presenterar IEM Sydney

1
Det blir minst sagt en hel del flygtimmar för de CS:GO-proffs som skall delta i IEM Sydney i maj. Nu går ESL nämligen ut med att man väljer att hålla sin första turnering i Australien och har redan bjudit in två lag.
USA, Asien, Sydamerika. Ja listan kan göras lång på orter, länder, städer och världsdelar som fått ett turneringsstopp av några av de främsta turneringsarrangörerna. Nu styr en av de största, ESL, kosan i princip så långt bort man kan komma, nämligen Australien och staden Sydney.

Turneringen kommer att spelas mellan den 6-7 maj i Qudos Bank Arena som bland annat använts under Olympiska Spelen i staden år 2000. Just nu har man enbart offentliggjort två lag på deltagarlistan, brasilianska SK Gaming och hemmalaget Renegades. Prispotten ligger på 260 000 australiensiska dollar, vilket motsvarar cirka 1,77 miljoner kronor. Förutom de två redan offentliggjorda lagen kommer ytterligare sex lag att tillkomma enligt informationstexten under tillhörande länkad hypevideo.


Nu återstår det helt enkelt bara att se vilka andra lag som kommer att fylla de sex andra platserna för att slåss om ytterligare en IEM-titel, denna gång Down Under.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..