×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Norge

kalle officiell medlem i Epsilon

1
Efter tre månader som stand-in får nu norske Karl-William "kalle" Haraldsen en permanent plats i Epsilon eSports.
Det var efter att Joakim "disco doplan" Gidetun lämnade laget för Fnatic som Epsilon valde att spela Haraldsen i det europeiska minorturneringen till Atlanta-majorn. Norrmannen har sedan dess varit inhoppare för laget och var med och har hunnit med att vinna både Nordic Championship på Dreamhack samt WCA i Kina med laget.

Epsilon har nu, i en intervju med André "BARBARR" Möller som publicerats på Twitter, meddelat att Haraldsen har belönats med ett kontrakt.



Karl-William "kalle" Haraldsen startade sin professionella karriär under 2009 och har representerat lag som Lions, Online Kingdom och ESC Gaming, där han spelade med Möller. Under 2011 ansågs Haraldsen vara en av de mest talangfulla Counter-Strike-spelarna och hamnade på elfte plats på hltv.orgs lista över 2011 års bästa spelare. Trots detta valde norrmannen att lägga musmattan på hyllan och slutade spela Counter-Strike.

Under 2016 gjorde Haraldsen comeback då han i januari skrev på för den norska organisationen BX3 eSports Club tillsammans med den nuvarande Crowns-coachen Samuel "Zyppe" Martinsson. Under sin relativt korta karriär i CS:GO har Haraldsen hunnit med att representera Epiphany Bolt, svenska ArchAngels och nu Epsilon eSports.

Epsilon

Sverige William "draken" Sundin
Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige Fredik "freddieb" Buö
Sverige André "BARBARR" Möller
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..