×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

draken ryktas till NiP — påstås ersätta pyth

3
Nya rykten har nått Counter-Strike-scenen när NiP Gaming påstås rekrytera William "draken" Sundin i Jacob "pyth" Mourujärvis ställe.
Silly Season är inte riktigt över än. Nu ryktas det att fler förändringar görs i den svenska scenen då Jacob "pyth" Mourujärvi påstås få lämna NiP Gaming, detta för att ge plats åt William "draken" Sundin. Detta rapporterar Flickshot.fr.

Det legendariska svensklaget har under en senare tid haft svårt att leva upp till anhängares förväntan. En negativ trend såg ut att vända i höstas då laget vann både StarLadder i-League StarSeries Season 2 och IEM Oakland. Den förstnämnda var dock med Mikail "Maikelele" Bill som inhoppare för en skadad Mourujärvi.

I december kom dock en rejäl motgång när femman för första gången misslyckades med att kvala in till en major, nämligen Eleague Major 2017. Sedan den förödande kvalupplevelsen har starka resultat lyst med sin frånvaro för ninjorna, som sedan slutet av november uteblivit från pallplatser i samtliga turneringar de deltagit i.

Mourujärvi har spelat under NiP Gaming-fanan i snart ett år och tre månader, och har utöver IEM Oakland även vunnit DreamHack Masters Malmö med laget. I höstas spenderade han dock tre månader på bänken på grund av en handskada.

NiP vinner DreamHack Masters Malmö
pyth och NiP har bland annat vunnit DreamHack Masters Malmö tillsammans.

Om NiP Gaming gör dessa förändringar, och om det är sist-in-först-ut som gäller, kan deras femma komma att se ut som följer.

Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige William "draken" Sundin

Sundin har främst spelat för Epsilon eSports, bland annat tillsammans med Godsent-spelaren Joakim "disco doplan" Gidetun. Via Epsilon har han höjt ögonbryn internationellt genom att bland annat vinna fjolårets World Cyber Arena-finaler.

29 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 29 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..