×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

hazed lämnar Counter Logic Gaming — överväger andra karriärmöjligheter

2
Det amerikanska CS:GO-laget Counter Logic Gaming (CLG) är nere på fyra man, detta James "hazed" Cobb meddelat att han lämnar laget han tillhört i nästan två år.
Cobb är en av två spelare som har tillhört CLG sedan organisationen förvärvade mouseSpaz i början av 2015, men väljer nu alltså att lämna laget. Kvar är en kvartett av spelare med den andra originalmedlemmen, Stephen "reltuC" Cutler, i spetsen.

I ett uttalande till Counter Logic Gamings sajt förklarar Cobb att han inte vet hur framtiden kommer att se ut för honom. Samtidigt som han tänker ägna de kommande månaderna till att försöka bli bättre spelare och in game-ledare nämner han också att han är öppen för förslag.

"Under tiden kommer jag att lyssna på förslag från andra lag, börja streama på heltid och jag ska även överväga en position som expert/kommentator", förklarar han det hela.
Svenske
Svenske "pita" coachade CLG i drygt sju månader.


Stor spelaromsättning och tuff höst

CLG hade ett tungt andra halvår under 2016 som inleddes med att de förlorade den Legends-plats laget spelade till sig under MLG Columbus när förra årets andra majorturnering, ESL One Cologne, avgjordes. De har sedan dess radat upp besvikelser och den enda ljusglimten kom då laget lyckades säkra en femteplats under den andra säsongen av Esports Championship Series nordamerikanska liga.

Värt att poängtera är den relativt stora spelaromsättning som laget har haft under de två år som de tillhört Counter Logic Gaming, ett mönster som känns igen från många andra nordamerikanska lag. Förutom den kvarvarande kvartetten har hela sex andra spelare tillhört CLG under de två år som de hållit sig med ett CS:GO-lag. De är dessutom inne på sin tredje coach och har även hunnit med att avverka en analytiker. Bland de tidigare medlemmarna finns namn som Tarik "tarik" Celik, som nu skördar framgångar tillsammans med OpTic Gaming, och svenske Faruk "pita" Pita. Pita coachade laget under dess tämligen framgångsrika första halva av 2016.

Counter Logic Gaming

USA Stephen "reltuC" Cutler
USA Kenneth "koosta" Suen
USA Ethan "nahtE" Arnold
Kanada Yassine "Subroza" Taoufik

Någon ersättare har ännu inte offentliggjorts vilket innebär att CLG för närvarande representeras av ovanstående fyra spelare, samt coachen Chet "ImAPet" Singh.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..