×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

atter till Las Vegas — hoppar in i Renegades

9
Svenske Simon "atter" Atterstam beger sig över Atlanten för att spela DreamHack Masters Las Vegas med australiska Renegades.
Det blir ytterligare en svensk i Las Vegas i veckan, detta när Simon "atter" Atterstam flygs in för att spela för Renegades. Spelaren som uteblir från 450 000-dollarturneringen är Ricardo "Rickeh" Mulholland. Det framgår inte varför bytet sker, och om Mulhollands frånvaro är permanent. Det verkar dock som att svenskens närvaro är ett, än så länge temporärt, inhopp.

Rickeh
Rickeh verkar vara på väg ut ur Renegades.


Atterstam har bland annat gjort sitt namn genom att spela i det svenska landslaget och var senast en del av Mikail "Maikelele" Bills lagbygge qwerty. Det sistnämnda laget sågs spela DreamHack Open Leipzig, där de dock föll i gruppspelet.


Renegades på DreamHack Masters Las Vegas

Sverige Simon "atter" Atterstam
Australien Aaron "AZR" Ward
Australien Justin "jks" Savage
Australien Karlo "USTILO" Pivac
Australien Yaman "yam" Ergenekon


Väl i Vegas har Renegades placerats i grupp D, där de kommer att ställas mot lag som Natus Vincere, mousesports och FaZe Clan. De sistnämnda är lagets första motstånd i turneringen, detta klockan 03.30 natten till torsdag.

15 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 15 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..