×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic och Godsent splittras — bildar två nya superfemmor

11
De två svenska topplagen har valt att splittras, och istället ser vi två nya femmor bildas under organisationernas fanor.
Kvällen bjuder på massiva förändringar i det svenska CS:GO-toppskiktet. Det är nämligen så att den femma som spelat för Fnatic sedan den 12 november i fjol inte längre är intakt. Istället har tre spelare lämnat — för Godsent.

Spelarna som väljer att ta farväl till Fnatic är Robin "flusha" Rönnquist, Jesper "JW" Wecksell och Freddy "krimz" Johansson, som istället väljer att gå till Godsent. De två förstnämnda har spelat i Fnatic i över tre år, och kommer i och med detta återförenas med sina forna lagkamrater Markus "pronax" Wallsten och Andreas "znajder" Lindberg, två spelare de vann CS:GO-historiens första major tillsammans med.

Fyra femtedelar av de första majorvinnarna återförenas i Godsent.


I och med detta har Mathias "pauf" Köhler, Simon "twist" Eliasson och Jonas "Lekr0" Olofsson lämnat Godsent, och de två sistnämnda fyller platser i Fnatic. Köhler tar dessvärre inte en plats i den trippelt majorvinnande organisationen, utan istället plockar de in John "wenton" Eriksson. Eriksson var en del av laget i våras, detta när Olof "olofmeister" Kajbjer satt på bänken på grund av en handledsskada.

Fnatic

Sverige Olof "olofmeister" Kajbjer
Sverige Dennis "dennis" Edman
Sverige Simon "twist" Eliasson
Sverige Jonas "Lekr0" Olofsson
Sverige John "wenton" Eriksson
Sverige Viktor "vuggo" Jendeby (coach)

Godsent

Sverige Markus "pronax" Wallsten
Sverige Andreas "znajder" Lindberg
Sverige Robin "flusha" Rönnquist
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Freddy "krimz" Johansson
Sverige Alexander "rdl" Redl (coach)

Vilket lag kommer vara bäst?

4579 personer har röstat

85 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 85 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..