×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter förändringarna: Godsent lägger vantarna på Fnatics majorplats

4
Dagens bomb på den svenska CS:GO-scenen, då Fnatic och Godsent bytte spelare med varandra, innebär fler förändringar än de uppenbara. Nu kan Godsent nämligen sikta in sig på nästa majorturnering.


Ja precis som Godsent-profilen Markus "pronax" Wallsten antyder i sin tweet här ovan är Godsent nu klara för nästa majorturnering i CS:GO. Anledning till detta är dagens spelarbyte då Jesper "JW" Wecksell, Freddy "krimz" Johansson och Robin "flusha" Rönnquist lämnade Fnatic för att i stället bli en del av Godsent. Då de tre spelarna utgör en majoritet av det lag som var med och kämpade sig till en Legends-plats under ESL One Cologne tar de helt enkelt med sig biljetten till nästkommande majorturnering till sitt nya lag.

Detta innebär samtidigt att Fnatic nu, för första gången någonsin (de blev inbjudna till den första majorturneringen) måste kvala för att vara med slåss om den ära och berömmelse när det åter blir dags för en CS:GO-major. Och det är en lång process som nu väntar laget.

Inför majorturneringen i Columbus tidigare i år infördes ett nytt system med så kallade minor-turneringar, fördelade på olika regioner. De bäst åtta bäst placerade lagen från dessa regionkval har sedan ställts mot de åtta sämst placerade lagen under den senaste majorturneringen i kamp om en plats i nästa storturnering.

Det dröjer dock innan Godsent får göra sin majordebut, nästa majortunering spelas nämligen inte förrän i januari och för första gången får vi inte se tre majorturneringar under ett och samma år.

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..