×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

IEM offentliggör datum för Katowice

2
Återigen kommer ESL att inta Spodek Arena i polska Katowice, detta när Intel Extreme Masters arrangeras i början av mars.
Under den första halvan av november offentliggjorde Electronic Sports League, ESL, att nästa års evenemang i Katowice, Polen kommer att erbjuda 250 000 dollar till CS:GO. Summan, som motsvarar över 2,1 miljoner kronor, lovades oavsett om man fick Valves major-status eller inte.

Därefter presenterade Major League Gaming, MLG, ett kommande evenemang i Columbus i USA under övergången mellan mars och april som fått tillräcklig tillit från Valve att man blir 2016 års första major-turnering. Detta uteslöt att IEM Katowice skulle få samma stämpel, och anhängare befarade även att evenemangen skulle krocka. Detta blir inte fallet.

Nu har ESL nämligen offentliggjort datumen för den kommande turneringen i Polen, och det är en hel månad innan MLG:s evenemang i delstaten Ohio. Den 4-6 mars kommer Spodek Arena i Katowice återigen att fyllas med åskådare och anhängare till esporten.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..