×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

IEM

IEM Katowice med 250 000 dollar till CS:GO

1
IEM Katowice, som avslutar denna säsongs IEM-turneringar, har minst 250 000 dollar i prispotten till CS:GO och fans har chansen att öka prispotten ytterligare.
Avslutningen för denna säsongs IEM-turneringar kommer att ske i Katowice, Polen och kallas för IEM Katowice 2016. På Twitter har Michal "Carmac" Blicharz nu tillkännagivit att prispotten för CS:GO-turneringen kommer att vara på 250 000 dollar, lika mycket som majorturneringarna.

Utöver detta kommer de att öka prispotten ytterligare genom att ta hjälp av så kallad crowd funding där fans själva kan bidra till prispotten. Ett exempel på detta ser vi inför IEM San Jose som spelas under helgen nästa vecka. I fallet med IEM San Jose kan fans kan köpa hårdvara via en kampanj på Amazon där en viss procent av priset kommer att gå till prispotten i turneringen.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..