×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovenien

Gaming Paradise floppar vidare * **

8
Efter brutala förseningar tvingas arrangörerna av Gaming Paradise att ställa in resterande delar av turneringen. Ovanpå detta hålls spelarnas pass fast på hotellet efter att rummen inte betalats.
Livet har varit extremt tufft för arrangörerna av den slovenska turneringen Gaming Paradise. Till att börja med drabbades man av ett flertal avhopp, de senaste bara en-två dagar innan turneringens start. När lag väl var på plats försenades den första omgången med närmare 12 timmar efter en misstänkte datorstöld. Detta har fått deltagarna att gå i taket — men det värsta var fortfarande att vänta.

Nu, efter att mer än halva turneringen spelats, har det kommit ut att turneringen inte ens kommer spelas färdigt. Detta skriver kommentatorn Toby "TobiWan" Dawson på Twitter som bekräftelse efter att flera spelare meddelat om att det kommer dåliga nyheter kring turneringne.

"Just been told the whole gaming paradise event is cancelled", berättar Dawson kortfattat.

Spelarnas pass hålls i pant

Exakt anledning till beslutet är oklart, men enligt kommentatorn Daboo påstås prispengarna har blivit stulna. Detta har skapat ytterligare problem, då TobiWan även fortsätter med att berätta att spelares pass hålls fast av hotellen då rummen inte betalats än. Det är ännu oklart om det är tänkt att lagen skall betala rummen, eller om det är ytterligare ett felsteg i Gaming Paradises planering.

"Players passports are being held by the police due to hotel and food not being paid. Obviously causes issues with dubai", fortsätter kommentatorn.

* Uppdatering:

Kort efter sitt första uttalande har TobiWan skrivit att turneringen, trots tidigare påstående, kommer att spelas klart "för att reda ut prisfördelningen". Det finns dock fortfarande risker med den kommande Dubai-resan då hotellfrågan inte fått någon förklaring. Ovanpå detta har kommentatorn också meddelat att tre Titan-spelare åkt på grov sjukdom och vill åka till sjukhus för att få vård inför Dubai.

"There are 3 @Titanorg players that need to go to the hospital as they are very ill, and want to be checked for dubai", uppdaterar Dawson på Twitter.

** Uppdatering:

Kommentatorn Daboo har nu uppdaterat åskådare om att hotellproblemet har blivit löst, om än temporärt, efter att det verkar tydliggjorts att det är Gaming Paradise-arrangörerna, och inte spelarna, som bokat hotellrummen.

"the hotel is booked by the the gaming resort so the players will get their passports back @ESLCS Dubai is safe", lyder Daboos Tweet.

En sammanfattning av det uppdaterade läget går att hitta i vår uppdaterade nyhet.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..