×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovenien

Gaming Paradise spelas färdigt trots allt

0
Till skillnad från tidigare uppgifter kommer katastrofturneringen Gaming Paradise att spelas klart, detta efter att spelarna och arrangörerna skrivit på kontrakt som garanterar utbetalning av prispengar.
För bara en kort stund sedan rapporterade vi om att Gaming Paradise, en turnering med massiva förseningar och få ljusglimtar, ställts in. Detta rapporterades av kommentatorer på plats, som följde upp kaoset med ytterligare tråkiga nyheter om att spelares pass blivit beslagtagna av hotellet efter att rummen inte betalats. En av många anledningar till att turneringen skulle ställas in är att tekniken till produktionen konfiskerats av firman som hyrt ut den, detta efter att man inte blivit betalda.

Ett ljus i mörkret

Sedan dess har det kommit mer positiva nyheter, som de som följde uppdateringarna i den tidigare nyheten känner till. Efter vad som tycks vara på spelarnas begäran kommer turneringen att spelas klart för att fördela prispengarna. Detta har även säkrats genom att spelarna skrivit på kontrakt med arrangören om att prispengarna faktiskt skall betalas ut. Tydligen kommer produktionen även kunna göra sitt jobb, vilket betyder att man som åskådare faktiskt kommer kunna följa matcherna.

En annan positiv nyhet för alla som vill följa veckans ESL ESEA Dubai Invitational är att hotellproblemet tycks vara löst. Man lyckades lösa det förhållandevis enkelt, nämligen genom att förklara att det är arrangören som bokat rummen och inte spelarna själva, vilket inte ger hotellet någon rätt till att beslagta passen. Information om de tre sjuka Titan-spelarna har inte presenterats, men vi lovar att uppdatera så fort vi får en uppdatering.

Streamen går att hitta på MajorLeagueGaming.com.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..