×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Slovenien

Gaming Paradise uppskjutet efter misstänkt datorstöld

8
Gruppspelet på Gaming Paradise har blivit uppskjutet efter att arrangörerna inte har kunnat få tag på personen med ansvaret att leverera datorerna.
Som ni kan ha märkt har LAN-turneringen Gaming Paradise i Slovenien blivit rejält försenad efter att ha blivit annonserad att starta vid 12:00 idag med Kinguin vs. Efrag. Det var oklart vad förseningen berodde på till en början, men nu har de två Na`Vi-spelarna Daniil "Zeus" Teslenko samt Denis "seized" Kostin skrivit på sociala medier att förseningen beror på att arrangörerna inte har lyckats kontakta personen som skulle leverera datorerna till LAN:et.

Zeus skrev följande i sitt inlägg kring situationen:

"Having a lunch. Orgs of Gaming Paradise sent a car to pick up the computers of the tournament and lost their contact with the driver for a over a day now. They are trying to fix this, however no one knows whether they're going to be successful. Waiting."

Gaming Paradise har sedan dess satsat på en preliminär start runt 17:00, hela fem timmar efter den först utsatta starttiden. Spelarna verkar inte lida av bristen av datorer däremot, om man ska ta seizeds ord kring det hela på allvar:

"The person who was supposed to bring the PCs is gone. I officially rename this to Vodka Paradise."

Översättningar gjorda av reddit-användaren tddro

18 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 18 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..