×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Frankrike

Officiellt: EnVyUs och Titan byter spelare

12
Vad som ryktats under en längre tid har nu blivit bekräftat: EnVyUs rekryterar Kenny "kennyS" Schrub och Dan "apEX" Madesclaire från Titan, medan Richard "shox" Papillon och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux fyller tomrummen.
Den franska scenen har haft det tufft under en senare tid, då regionens toppskikt, EnVyUs och Titan, båda presterat under sin egen och anhängares förväntan. Titan har inte nått en final sedal ESL Pro League I i april, och har inte heller nått en semifinal sedan DreamHack Summer 2015. EnVyUs må ha aningen finare resultat, men fick det ändå tufft när de åkte ut på en delad femteplats på ESL ESEA Pro League för tre veckor sedan för att sedan missa final på ESWC 2015, vars deltagarlista var förhållandevis lågkvalitativ.

Efter "floppen" på ESWC 2015 offentliggjorde EnVyUs ägare, Mike "Hastr0" Rufail, att förändringar skulle komma att ske. Redan förra veckan ryktades då Titan-duon Kenny "kennyS" Schrub och Dan "apEX" Madesclaire vara lagets nya rekryter, och att Richard "shox" Papillon och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux skulle få lämna.

Nu visar det sig att dessa rykten är sanna, och med den till synes mest uppenbara uppföljaren att den före detta EnVyUs-duon även fyller tomrummen som lämnats i Titan. Detta innebär alltså att kennyS och apEX numer går under EnVyUs-fanan medan shox och SmithZz återigen får klä sig i Titan-plagg.

EnVyUs

Frankrike Nathan "NBK" Schmitt
Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Frankrike Kenny "kennyS" Schrub
Frankrike Dan "apEX" Madesclaire

Titan

Belgien Kévin "Ex6TenZ" Droolans
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy
Frankrike Richard "shox" Papillon
Frankrike Edouard "SmithZz" Dubourdeaux
Exakt när vi får se ovanstående femmor debutera är oklart, men när det kommer till LAN-evenemang kommer vi att se Titan redan i helgen när det europeiska ESL One Cologne-kvalet arrangeras. För EnVyUs del verkar själva major-turneringen vara närmaste fokus då laget tackade nej till CEVO.



NBK från EnVyUs berättar om förändringarna i en videoblogg.

Vilket lag tror du kommer vara bäst framöver?

1961 personer har röstat

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..