×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

CEVO: NiP lämnar återbud – även EnVyUs uteblir

2
Den nordamerikanska turneringsarrangören CEVO har drabbats av hårda bakslag sedan både NiP och EnVyUs har lämnat sena återbud till helgens finaler. Detta innebär att tre av världens bästa lag nu har valt att hoppa av turneringen.
Den kommande helgens CEVO-finaler har drabbats hårt av avhopp, detta står klart sedan tre av fyra europeiska lag har lämnat återbud. Senast ut att ställa in sitt deltagande är NiP och EnVyUs, detta på grund av "oförutsedda omständigheter" som det heter i en notis på cevo.com. Sedan tidigare har även fnatic ställt in, i det fallet hänvisades det till ett tajt schema samt Olof "olofmeister" Kjabjers konvalescens efter en öronoperation.

Fnatic, som tackade nej redan tidigare under månaden, har ersatts av Na`Vi medan de två europeiska finalplatser som nu blev tomma kommer att täckas av nordamerikanska lag. Närmare bestämt Tempo Storm och Counter Logic Gaming.



shox ryktade uttåg ur EnVyUs kan tänkas vara orsaken till att de nu ställer in sitt CEVO-deltagande.


Någon ytterligare förklaring till NiP:s sena avhopp finns i dagsläget inte. När det gäller EnVyUs däremot ligger det nära till hands att ett stundande spelarbyte är orsaken till beslutet.

Mer om helgens CEVO-finaler, som nu endast innehåller två europeiska lag, hittar ni i turneringens egen tittarguide på cevo.com.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..