×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Rykte: kennyS & apEX till EnVyUs

8
Enligt Vakarm.net har nu EnVyUs bytt ut Richard "shox" Papillon och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux för att ge plats åt de två Titan-spelarna Kenny "kennyS" Schrub and Dan "apEX" Madesclaire.
Det har länge pratats om att det kommer ske förändringar i de två franska lagen EnVyUs och Titan. Enligt Vakarm.net har nu detta skett då den franska AWP-stjärnarn Kenny "kennyS" Schrub ska vara klar för EnVyUs. Även Dan "apEX" Madesclaire är klar för det franska laget som vann majorn DreamHack Winter 2014, EnVyUs. Det franska storlaget har under senare tid underpresterat och enligt Vakarm beror förändringarna på lagkemin.



Har kennyS bytt upp sig?


Om Titan väljer att ta in den före detta EnVyUs-duon Richard "shox" Papillon och Edouard "SmithZz" Dubourdeaux återstår att och de menar att detta kommer att klarna upp inom de närmaste dagarna. Klart är dock att det verkar ske stora förändringar i den franska scenen.

Förändringarna enligt Vakarm

EnVyUs

Frankrike Vincent "Happy" Cervoni
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Frankrike Nathan "NBK" Schmitt
Frankrike Kenny "kennyS"Schrub
Frankrike Dan "apEX" Madesclaire

Titan

Belgien Kevin "Ex6TenZ" Droolans
Schweiz Mathieu "Maniac" Quiquerez
Frankrike Cédric "RpK" Guipouy

Utan lag

Frankrike Richard "shox" Papillon
FrankrikeEdouard "SmithZz" Dubourdeaux
Vilket lag tror du gynnas av förändringarna? Kommer shox & SmithZz att gå till Titan?

23 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 23 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..