×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

DreamHack

Information om DreamHacks sista-minuten-kval

1
Morgondagens fyra lag breda sista-minuten-kval har fått detaljer presenterade, bland annat bekräftas de fyra deltagande lagen och tider offentliggjorts.
Under natten diskvalificerades Titan och Epsilon efter att Hovik "KQLY" Tovmassian från det förstnämnda och Gordon "Sf" Giry blivit tilldelade en varsin bannysning av Valves antifusk-system VAC. Kort därefter spillde mousesports-spelaren Chris "chrisJ" de Jong de fyra lag som i helgen kommer att spela ett kval om att fylla de två platserna fransklagen lämnat efter sig.

Nu har DreamHack bekräftat att det är just Copenhagen Wolves, 3DMAX, London Conspiracy och FlipSid3 Tactics som kommer att åka till Inferno Online under lördagen och spela ett sista-minuten-kval. Intressant är att detta kval spelas single elimination, vilket innebär att lagen bara behöver besegra ett motstånd för att kvala in till major-turneringen. I samma veva har man även offentliggjort schemat, som ser ut som följer.

Lördag den 22 november

13:00 Danmark Copenhagen Wolvesvs. Finland 3DMAX
16:00 * Sverige FlipSid3 Tacticsvs. Norge London Conspiracy
19:00 * Europa Vinnare Match #1vs. Europa Vinnare Match #2
* Schemat kommer att vara fortlöpande, vilket innebär att matcherna drar igång så fort föregående match är färdigspelad. Med andra ord är tiderna preliminära.

Lagen som vinner sin match listad ovan kommer alltså att säkra en plats till nästa veckas stora miljonturnering. Finalen som är schemalagd spelas för att avgöra seed, då seed påverkar vilken grupp lagen hamnar i. För att förklara situationen mer grafiskt följer grupperna som de ser ut nedan, och en lista över hur grupperna påverkades av de franska diskvalificeringarna.
• Grupp B: Team Dignitas får toppseeden och möter PENTA i den första omgången, medan iBUYPOWER kommer att möta ett lag från kvalet.
• Grupp D: Epsilon elimineras från gruppen och Na`Vi kommer att möta ett lag från kvalet i öppningsmatchen. Virtus.pro och myXMG står kvar.
• Grupp A och C påverkas inte av detta.

Grupp A

Grupp B

Sverige fnaticDanmark Team Dignitas
USA Cloud9USA iBUYPOWER
Ukraina HellRaisersTyskland PENTA
Sydafrika Bravado GamingVärlden Kvallag

Grupp C

Grupp D

Sverige NiP GamingPolen Virtus.pro
Frankrike LDLCUkraina Na`Vi
Tyskland PlanetkeyDanmark myXMG
Polen ESC GamingVärlden Kvallag

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..