×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

Där har vi värvningen som fick mig att vakna till från min semester

6
Den nyblivne majormästaren Danylo "Zeus" Teslenko är tillbaka i Natus Vincere. Vad hände där egentligen?! Jag har försökt hålla mig rätt "off" under min semester men nu måste jag verkligen få ur mig någon sorts reaktion.
Låt oss först och främst konstatera hur mycket Danylo faktiskt har åstadkommit med Natus Vincere sedan tidigare. Det har blivit en lång rad titlar, många av dem i Östeuropa men även en del fina pokaler (som den första säsongen av EPL). Han lämnar sedan sitt älskade Na´Vi, som han då hade tillhört i nästan sju(!) år och går till Gambit Esports. Gambit växer sedan fram till en maktfaktör borta i öst och kröner sina framgånger med en majortitel i Krakow.

Hela storyn är egentligen värdig en bok. Det är på så många sätt och vis en fantastisk historia. Många av oss trodde säkert att den möjligen skulle kunna fortsätta då Gambit tillkännagav att de köpt loss succéspelaren Abay "HObbit" Khassenov från sitt kontrakt med Tengri. Det intressanta i det här fallet är att köpeskillingen uppgavs att ligga på blott 100 000 dollar. En billig peng, kan tyckas, för en nybliven majormästare.

Just därför undrar jag nu verkligen vad Natus Vincere har fått punga upp för att säkra Danylos tjänster framöver. Några ynka 100 000 dollar lär det knappast vara tal om. Om han nu inte satt på ett utgående kontrakt, något som jag saknar information om. Hade han så lite som ~ fem månader kvar på kontraktet (återstoden av 2017) bör han ha varit väldigt dyr. Kanske tidernas dyraste övergång inom CS:GO-scenen. Inte för att han är världens just nu bästa CS:GO-spelare, men för att han för med sig en stor dos av magi och ett fantastiskt spelsinne.

Fragbite, Twitter, Reddit och andra ställen flödar nu av RIP-meddelanden riktade mot Gambit Esports, och visst ligger det något i det. Danylo gav verkligen det laget något extra. De kommer fortsatt ha en del riktigt heta spelare, men utan Danylo där för att hålla ihop dem som grupp är det svårt att se hur de ska fortsätta hålla sig kvar i den absoluta toppen.

Natus Vincere däremot. Ladislav "GuardiaN" Kovács behövde förmodligen ett miljöombyte. Han har inte alls stått att känna igen på senaste, även om han har haft vissa ljusglimtar. Med honom ute ur laget kan den alltid så oberäknelige Oleksandr "s1mple" Kostyliev ta klivet upp som lagets huvudsniper, samtidigt som Danylo kommer att få uppgiften att, tillsammans med Denis "seized" Kostin, ta Natus Vincere till nya nivåer.

Frågan är om vi inte redan nu, samma dag som denna nyhet har briserat, kan sätta en stor favoritstämpel på detta Na`Vi inför 2018 års första majorturnering. För nog fasiken har de skaffat sig otroligt bra förutsättningar för att, äntligen, ta hem den där åtråvärda titeln.

Nyheten om Danylo, som publicerats på Natus Vinceres egna sajt, avslutades med en väldigt lämplig hashtag... #gonavi!

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..