×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSEuropa

GuardiaN till Faze — ersätter allu

2
Faze Clan har offentliggjort att de ersätter Aleksi "allu" Jalli med den tidigare Natus Vincere-snipern Ladislav "GuardiaN" Kovács inför kommande säsong. Jalli kommer vara en del av organisationen tills han funnit ett nytt hem.
Efter en tids spekulationer står det nu klart att Natus Vincere överlämnat Ladislav "GudariaN" Kovács till Faze Clan, där han kommer ersätta Aleksi "allu" Jalli.

För mindre än en vecka sedan offentliggjorde Na'vi att två av deras spelare lämnat startfemman i sökandet på andra möjligheter och Kovács har nu fullföljt organisationsbytet. Summan Faze köpte ut den 26 år gamla slovakiska spelaren för har inte offentliggjorts, men de två organisationerna uppges ha varit i en längre diskussion kring spelarbytet.

"Vi är glada över att GuardiaN blir en del av laget och spelarna ser fram emot att återvända efter sin ledighet. Tack så mycket allu för allt hårt arbete du gjort för oss under det senaste året - allu är en oerhörd talang och vi önskar honom all lycka i sitt nästa kapitel", kommenterade lagets coach, Robert "RobbaN" Dahlstöm, via organisationens Facebooksida.

Jalli, vars plats Kovács nu fyller, har varit en del av Faze i nästan ett år då han ersatte Ricardo "fox" Pacheco i startfemman. Under Faze fana har han hjälpt laget till topp fyra i tre turneringar, tre andraplatser och vinst under den tredje säsongsfinalen av StarLadder i-League StarSeries. Den finska spelaren kommer vara en del av organisationen tills han finner en ny organisation att representera.

Faze Clan

Norge Hårvard "rain" Nygaard
Danmark Finn "karrigan" Andersen
Frankrike Fabien "kioShiMa" Fiey
Bosnien Nikola "NiKo" Kovač
Slovakien Ladislav "GuardiaN" Kovács

Sverige Robert "RobbaN" Dahlström (Coach)

Lagets första turnering med nyförvärvet kommer ta plats i Malmö, Sverige, under DreamHack Masters Malmö mellan den 30 augusti och 3 september.

19 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 19 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..