×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Blogginlägg

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSBlogginlägg

REZ och NiP har fått en smakstart tillsammans

1
Det går knappast säga något annat än att Ninjas in Pyjamas har fått en riktigt bra start på ESL One Cologne. Detsamma gäller för nyrekryten Fredrik "REZ" Sterner.
Wow, säger jag bara! Jag tror knappast att det var särskilt många fler än de allra mest inbitna NiP-fansen som hade förväntat sig en sådan här start på veckans ESL-turnering av de svenska ninjorna.

Laget har knappt hunnit spela ihop sig med Fredrik "REZ" Sterner, ändå klev han in i den första matchen och presenterade sig själv med besked. Visst, Sterner har synts till och från under större turneringar tidigare. Den här gången råder det dock inga tvivel om att han har betydligt fler ögon riktade mot sig. Därför är det riktigt imponerande på vilket sätt han klev in i turneringen.

Under ninjornas öppningsmatch mot Cloud9, som de vann med 16-12, toppade Sterner statistiken och var starkt bidragande till vinsten.

Statistik - första matchen
Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Statistik från HLTV.org

Det gick visserligen inte fullt så bra för honom i lagets andra match, den mot G2 Esports. Men vad gör egentligen det, med tanke på att NiP vann mötet med hela 16-6.

Inget dåligt motstånd

Det kanske roligaste med ninjornas första turneringsdag är att båda vinsterna trots allt kom mot bra motstånd. Så sent som förra veckan säkrade både G2 Esports och Cloud9 en plats i den kommande majorturneringen. Att G2 sedan har en hel drös världstjärnor råder det knappast inga tvivel om.

Nu är frågan om NiP lyckades rida vidare på framgångsvågen då de senare under onsdagen ställs mot ett formstarkt Mousesports. Vinner svenskarna även den matchen är de klara för slutspel och väl där kan vad som helst hända.

Hur som helst är det vi har fått se hittills av detta omformade NiP väldigt lovande. Något som givetvis gläder mitt svenska CS:GO-hjärta.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..