×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ESL One

NiP segrar över Cloud9 i Köln

5
NiP Gaming lyckades vinna sin öppningsmatch under ESL One Cologne över Cloud9, 16-12 på Cache. Debuterande Fredrik "REZ" Sterner avslutade kartan på topp med 26 frags.
NiP Gaming, som debuterade med nyförvärvet Fredrik "REZ" Sterner, började sin första match i Köln mot Cloud9 på Cache. Svenskarna tog motståndarna med storm när Sterner fick fyra snabba frags i den första pistolrundan, vilket besvarades med fokus på just honom under kommande runda, 1-1.

I sjunde rundan satte Christopher "GeT_RiGhT" Alesund tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg sitt lag i ett momentum som tvingade nordamerikanarna till en taktisk paus, 7-3. Richard "Xizt" Landström löste ännu en runda för NiP, 8-3, innan Cloud9 fick bollen i rullning. Laget vann tre rundor på rad innan Lindberg stängde halvan till sitt lags fördel, 9-6.

I matchens andra pistolrunda var det Timothy "autimatic" Ta som sken med tre frags, vilket hjälpte laget att så småningom ta ledningen, 10-9. NiP hamnade i en svacka som ledde dem till en taktisk paus som gav ny kraft inför den kommande rundan, som Sterner och Landström tillsammans tog hem till sitt lag för att kvittera, 10-10. Lindberg och co. tog en säker vinst genom att bara tappa två rundor fram tills den Umeå-födda Landström stängde kartan med tre frags, 16-12.

Sverige NiP Gaming vs. USA Cloud9

Samtliga turneringsresultat och schema finnes i vår tittarguide.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..