×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSESL One

NiP segrar över Cloud9 i Köln

5
NiP Gaming lyckades vinna sin öppningsmatch under ESL One Cologne över Cloud9, 16-12 på Cache. Debuterande Fredrik "REZ" Sterner avslutade kartan på topp med 26 frags.
NiP Gaming, som debuterade med nyförvärvet Fredrik "REZ" Sterner, började sin första match i Köln mot Cloud9 på Cache. Svenskarna tog motståndarna med storm när Sterner fick fyra snabba frags i den första pistolrundan, vilket besvarades med fokus på just honom under kommande runda, 1-1.

I sjunde rundan satte Christopher "GeT_RiGhT" Alesund tillsammans med Patrik "f0rest" Lindberg sitt lag i ett momentum som tvingade nordamerikanarna till en taktisk paus, 7-3. Richard "Xizt" Landström löste ännu en runda för NiP, 8-3, innan Cloud9 fick bollen i rullning. Laget vann tre rundor på rad innan Lindberg stängde halvan till sitt lags fördel, 9-6.

I matchens andra pistolrunda var det Timothy "autimatic" Ta som sken med tre frags, vilket hjälpte laget att så småningom ta ledningen, 10-9. NiP hamnade i en svacka som ledde dem till en taktisk paus som gav ny kraft inför den kommande rundan, som Sterner och Landström tillsammans tog hem till sitt lag för att kvittera, 10-10. Lindberg och co. tog en säker vinst genom att bara tappa två rundor fram tills den Umeå-födda Landström stängde kartan med tre frags, 16-12.

Sverige NiP Gaming vs. Usa Cloud9

Samtliga turneringsresultat och schema finnes i vår tittarguide.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..