×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSESL One

Fnatic segrar över Heroic — NiP krossar G2

3
Fnatic säkrade sin första vinst i Köln efter ett möte med Heroic på Mirage, 16-6, och NiP Gaming fortsatte vinna genom att ta ner G2 Esports med liknande resultat.
Trots förseningar avslutade svensklagen på topp i Köln, Tyskland, när de vann sina sista matcher för dagen.

Fnatic plockar hem sin första vinst

I dagens andra swiss-omgång ställdes Fnatic mot Andreas "MODDII" Fridhs Heroic på Mirage. Den näst intill fullt danska laguppställningen tog pistolrundan samt rundan därefter för att ta ledningen, 2-0. Svensklaget steppade upp under vapenrundan som ledde dem till en vinstsvit på sex raka rundor, 6-2, innan Heroic fick sin tredje runda.

Det såg ut att bli en fjärde runda för danskarna, men Robin "flusha" Rönnquist löste en 1vs2-situation för att ge sitt lag ett vidare försprång, 9-3. Nikolaj "niko" Kristensens femma lyckades få två rundor innan halvtidssignalen gick av.

Heroic tog den andra pistolrundan men blev besvarade av två aggressiva herrar, Freddy "KRiMZ" Johansson och Jesper "JW" Wecksell, som vann en 2vs4-situation. Det svenska laget gick inte att stoppa och Wecksell stängde kartan med tre frags, 16-6.

Sverige Fnatic vs. Danmark Heroic

NiP Gaming krossar G2 Esports

Trots att nyförvärvet Fredrik "REZ" Sterner fick två snabba frags i pistolrundan mot G2 Esports på Cache, var det Nathan "NBK" Schmitt som plockade hem den första rundan efter en lyckad 1vs1-situation.

Ytterligare två rundor gick fransmännens väg innan William "draken" Sundin löste fyra frags för att sätta sitt lag på kartan, 1-3. I den tionde rundan lyckades Patrik "f0rest" Lindberg och Sundin tillsammans att kvittera matchen, 5-5, vilket i sin tur ledde till en dominerande fortsatt halva.

Svenskarnas vinstsvit fortsatte efter halvtid, där pistolvinsten följdes upp av fyra frags från Sterner, 12-5. Det var först i den nittonde rundan som G2 kunde göra något, då åter igen ledda av Schmitt. Den vunna rundan besvarades med stjärnglans när Christopher "GeT_RiGhT" Alesund tillsammans med sina mannar lyckades vända ett 3vs5-läge, 14-6. G2s stjärnspelare under matchen, Schmitt, föll till matchens sista skott som blev avlossat av Alesund.

Frankrike G2 Esports vs. Sverige NiP Gaming

Samtliga turneringsresultat och schema finnes i vår tittarguide.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..