×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Load();?>

Yoggi Yalla CupYallaYoggi Yalla Cup

Den femte veckofinalen spelas ikväll — kommenteras av Slop3 och Chapmad

2
Vi gör oss redo för den femte veckofinalen av Yoggi Yalla Cup 2017. Kvällens sändning leds av Fredrik "Slop3" Wahlstedt som kommenterar tillsammans med Dennis "Chapmad" Chapman.
Vi är inne på den femte veckofinalen av Yoggi Yalla Cup 2017, men det finns fortfarande gott om möjligheter att deltaga för att ha chansen att spela i sommarens finaler. Förutom de två återstående online-kvalen äger offline-kvalet på Inferno Online i Stockholm rum redan den 13 maj.

De lag som spelar i kvällens delfinal är fightclub, Thaifrilla (Kastrull1), Team Suecia Vincere och GUCCIBANAN. Vi har tidigare fått se vad Team Suecia Vincere går för då de tog sig till förra veckans delfinal, där de dessvärre åkte ut mot NAEGT i semifinalerna.

Kvällens matcher

Sverige fightclub vs. SverigeThaifrilla (Kastrull1)
fightclub: Konshi, DH, robiin, KriLLe, b0bbzki
Thaifrilla: limp, fellster, klown, slajden, Bulghur
Sverige Team Suecia Vincere vs. Sverige GUCCIBANAN
Suecia: SHIFTY, jujje, LK, Skeight, eptic
GUCCIBANAN: nawwk, SpOxzer, MKN, Brollan, k0mplex
FINAL!

I vanlig ordning är det Fredrik "Slop3" Wahlstedt som guidar er genom matcherna. Med sig denna vecka har han ingen mindre än den populära streamern Dennis "Chapmad" Chapman. Tillsammans kommer de börja kvällen med att kommentera semifinalen mellan Fightclub och Thaifrilla, som börjar 18:00. Kvällens matcher sänds via FragbiteLive på Twitch.

Vi ses på Inferno Online

Självklart ska även ditt lag pröva lyckan i Yoggi Yalla Cup, därför passar det ju alldeles utmärkt att det fortfarande kvarstår tre delkval. Efter en veckas paus tar vi ett hopp ut i verkligheten. Nästa kval hålls den 13 maj på Interno Online i Stockholm, mer information kring offline-kvalet kommer i veckan.

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 6

  • 13 maj: Inferno Online

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..