×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Yoggi Yalla CupYallaYoggi Yalla Cup

Yoggi Yalla Cup är tillbaka med en andra upplaga

4
Vi är överlyckliga att äntligen kunna presentera Yoggi Yalla Cup 2017, ännu en gräsrotsturnering med 150 000 kronor i prispotten.
Efter fjolårets amatörsuccé Yoggi Yalla Cup är vi otroligt stolta och glada över att kunna presentera en 2017-upplaga av turneringen. Upplägget för turneringen är detsamma som i fjol — det vill säga åtta stycken kvalveckor som leder fram till en finalvecka. Återigen är det 150 000 kronor som erbjuds i den totala prispotten, varav 50 000 kronor går till sagda finalvecka.

Av de 50 000 kronor som tävlas ut under finalerna går hälften till de kommande mästarna. De resterande 100 000 kronorna som tävlas ut går till varje kvalvecka, rättare sagt 12 500 kronor per vecka. De åtta kvalvinnarna går alltså inte bara vidare till finalturneringen, utan kniper också 6 000 kronor på vägen.

Ett kval spelas på Inferno Online

Totalt åtta lag kommer att kvala in till Yoggi Yalla Cup 2017-finalerna, och det kommer att finnas gott om möjligheter att göra så. Varje kvalvecka kommer att ha två stycken förkval dit de fyra främsta per kval tar sig vidare till veckofinalen, där vinnaren tar sig vidare till finalerna.

När det kommer till förkval görs ett undantag. Ett av dessa kval kommer nämligen att arrangeras under en dag på Inferno Online, dit man inte kommer att förkvala. Mer information om just den veckan kommer med god framförhållning. En alternativ väg att förstå formatet finns i videon nedan.Anmäl er till de första kvalen redan idag

Redan nu går det att anmäla sig till samtliga förkval för de två inledande kvalveckorna. Det första kvaltillfället är den onsdag och torsdag den 22-23 mars, med det andra förkvalet dagarna därpå. Veckofinalen spelas under söndagen och måndagen.

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 1 & 2


Självklart kommer vi att ha en livesändning för hela turneringsperioden. Vad som faktiskt kommer att sändas är veckofinalerna och, så klart, finalen som spelas den 10-11 juni. Så håll ögon och öron öppna, för snart drar det igång!

12 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 12 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..