×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Yoggi Yalla Cup

Fyra lag slåss om Yoggi Yalla-finalplatser ikväll

5
Den tredje veckofinalen för Yoggi Yalla Cup 2017 avgörs ikväll, med Fredrik "slop3" Wahlstedt och Emilia Hult i direktsändningen.
Förra veckan påbörjades den tredje kvalveckan för Yoggi Yalla Cup 2017. Hela 215 lag tog del av processen, och nu återstår fyra. Ikväll kommer dessa att mötas i kampen om att bli det tredje laget som säkrar plats till finalturneringen.

Bland kvällens deltagare finner vi "zzz", med många bekanta namn från lag som Torpedo. De kommer att ställas mot laget f*ckers. I den andra semifinalen kommer BANANFLAX, som även tog sig till kvartsfinal förra veckan, att ställas mot NAEGT.

Kvällens matcher

Sverige f*ckers vs. Sverige zzz
f*: koveleh, bay, siz, Brollan, Baltec
zzz: Zitte, downie, darti, decent, zende
Sverige BANANFLAX vs. Sverige NAEGT
BF: nawwk, MKN, k0mplex, siph, PEWPEW
NAEGT: Jackinho, goat, ackee, duckiechan, Kalibr
FINAL!

* Finalen kan komma att påbörjas innan 21:00 om semifinalerna avgörs snabbt och lagen är redo att spela.

Laget som vinner kvällens avgörande kommer att garantera sig en plats till Yoggi Yalla Cup 2017-finalerna, som spelas senare under våren. De två lag som redan är klara är Wortex, som vann den första kvalveckan, och förra veckans segrare i Tzatzikiklubben.

Emilia Hult gör slop3 sällskap i studion

Som ni kan se ovan kommer en av semifinalerna, och så klart finalen, att kunna avnjutas via en livesändning. Fredrik "slop3" Wahlstedt är så klart tillbaka, och kommer denna gång få sällskap av streamingprofilen Emilia Hult i Yoggi Yalla Cup-studion. Sändningen börjar i samband med den översta semifinalen, så missa inte att glida förbi FragbiteLive på Twitch vid 18:00! För den som vill se den andra semifinalen kommer Crownsgg att sända den.

slop3 kommenterar.
slop3 är så klart tillbaka i studion!


Gott om möjligheter att kvala

I och med att vi inte ens kommit halvvägs i kvalprocessen finns det gott om chanser för er som (än så länge) inte lyckats ta er till finalerna. Redan på onsdag drar den fjärde kvalveckan igång med sitt första förkval, och två dagar senare, på fredag, kommer ytterligare en möjlighet!

Yoggi Yalla Cup 2017 — Kvalvecka 4


Ytterligare fyra stycken kvalveckor kommer att arrangeras.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..