×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

NaNiwa tillbaka, ställer upp i WCS-kvalet

11
Efter försöken med Heroes of the Storm är nu NaNiwa tillbaka som StarCraft-spelare och ställer upp i kvalet till kommande WCS-säsong.
Det är lite mindre än ett år sedan superstjärnan Johan "NaNiwa" Lucchesi avslutade sin StarCraft II-karriär med att gå av scenen mitt under en match mot Polt. Nu verkar det som att skåningen har fått en nytändning till spelet och under gårdagen tweetade NaNiwa att han kommer ställa upp i kommande WCS Europa-kvalet. Enligt hans ESL-profil har svensken skrivit upp sig till fem av de sju kvalen.



NaNiwa meddelade för en månad sedan att han funderade på en comeback, mestadels på grund av Legacy of The Void men det var oklart i vilken form han var i, nu har dock hans "barcode" avslöjats och han är redan tillbaka i toppen i den europeiska Grand Master-ligan.

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..