×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

StarCraft 2

NaNiwa lämnar WO — åker hem

1
Trots att Johan "NaNiwa" Lucchesi påbörjat sin inledningsmatch väljer han att lämna IEM Katowice utan att sätta upp en kamp.
Svenske Johan "NaNiwa" Lucchesi tycks ha avslutat sin karriär på ett minst sagt abrupt sätt. Bäst-av-fem-mötet med Polt i den inledande IEM Katowice-omgången blev nämligen en bäst-av-en-batalj efter att Lucchesi valde att inte fullfölja matchen mot den koreanske Terran-spelaren.

Exakt varför svensken gjorde som han gjorde är oklart, men bara en kvart innan han drog ut sina kablar ur datorn skrev svensken ett Twitter-inlägg där han var kritisk till turneringen, men kände samtidigt att han inte orkade bry sig.

— Ingen ljudisolering på IEM, ser ingen poäng att spela detta men sak samma, jag är klar efter dessa matcher, skrev Lucchesi på Twitter.

Inför turneringen offentliggjorde NaNiwa att han kommer ta en paus på obestämd tid efter resan till Polen. Han berättade att han på grund av motivationsbrist inte vill fortsätta, och kommer inte heller att komma tillbaka om motivationen inte gör det. Detta innebär att NaNiwa, en av de mer kontroversiella StarCraft II-spelarna västvärlden skådat, kan ha avslutat sin framgångsrika karriär med en WO-förlust.

"Äckliga snorunge"

När ovanstående Twitter-inlägg publicerades svarade den före detta Quantic-managern Kalle "CURSE" Nilsson att Lucchesi skulle "sluta gnälla", varpå svensken tog till med hårda ord.

— hall kaften din eckliga snorunge, sluta snacka om saker du inte har nagon aning om

Det är inte första gången NaNiwa gör något dylikt under turnerinssammanhang. Under Extreme Masters i Kiev valde svensken att lämna turneringen redan i gruppspelet, detta då han ansåg att spelet laggade på turneringsdatorerna. Han jagades dock ikapp på hotellet och lyckades övertalas att avsluta turneringen, som han alltså hade påbörjat. Något liknande tros inte hända i Katowice.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..