×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Två svenskar till FC Schalkes LCS-lag

3
Nu har den anrika tyska fotbollsklubben bekräftat ryktet att de ger sig in i LCS och i laget hittar vi två svenska spelare.
Tidigare skrev vi om ryktet att den tyska fotbollsklubben FC Schalke 04 skulle ge sig in i League Championship Series genom att köpa laget Elements plats. Något som nu visat sig stämma när den nya LCS-organisationen presenterar sin femma som kommer att spela i den kommande splitten. I femman hittar vi fyra Elements-spelare och en ny rekryt i form av svenska Hampus "Fox" Myhre som tar Jérémy "Eika" Valdenaires plats.

Två svenskar i femman

Förutom svenska Fox hittar vi även support-spelaren Hampus "sprattel" Abrahamsson som har spelat i Elements sen ett år tillbaka. Förutom de två svenskarna finner vi också adc-spelaren Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm, top-spelaren Etienne "Steve" Michels och junglaren Berk "Gillius" Demir. Laget slutade på en sjunde plats förra säsongen och missade slutspelet

FC Schalke 04

Frankrike Etienne "Steve" Michels (Top)
Tyskland Berk "Gilius" Demir (Jungle)
Sverige Hampus "Fox" Myhre (Mid)
Danmark Rasmus "MrRalleZ" Skinneholm (Ad carry)
Sverige Hampus "sprattel" Abrahamsson (Support)

Laget kommer att göra sin debut om några veckor när den kommande LCS-säsongen, Summer Split, drar igång.

Bildkälla: FC Schalke 04

Vill du se Manchester United satsa esport?

410 personer har röstat

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..