×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Även Amazing till Origen

1
Nu är fyra av fem spelare i Enrique "xPeke" Cedeño Martínez nya lag presenterade och den senaste additionen är den f.d. TSM-junglaren Amazing.
Tidigare läcktes de två första spelarna i Enrique "xPeke" Cedeño Martínez nya lag, Origin, och nu har laget presenterat de fyra av fem spelare. Senaste additionen är Maurice "Amazing" Stückenschneider som senast såg spela i det amerikanska laget Team Solo Mid. Som tidigare nämnt har den f.d. rasism-avstängda spelaren Alfonso "mithy" Aguirre Rodriguez varit klar för laget och likt så doldis AD-carryn Jesper "NielsXD" Svenningsen.

Origen

Tyskland Maurice "Amazing" Stückenschneider — (Jungle)

Spanien Enrique "xPeke" Martínez — (Mid)

Danmark Jesper "Niels" Svenningsen — (ADC)

Spanien Alfonso "Mithy" "Rodriguez — (Support)
Det har tidigare ryktats om att lagets femte spelare är den ryska spelaren Alex Ich men något sådant rykte har ännu inte bekräftats av laget. När den femte spelaren avslöjas och när laget spelar sin första match återstår att se.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..