×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Avstängda Mithy tillbaka — här är xPekes nya lag

2
Nu har den spanska spelaren Enrique "xPeke" Martínez presenterat sitt nya lag och en av de fyra spelarna är den före detta bannade Support-spelaren Alfonso "Mithy" "Rodriguez.
För drygt en vecka sen lämnade den spanska Mid-spelaren Enrique "xPeke" Martínez Fnatic för att fortsätta den anrika League of Legends-karriären på en annan front. Kort efter avslöjade han att ett nytt lag var påväg att skapas och det skulle heta Origen. Nu, drygt fem dagar efter avslöjandet, har det avslöjats att två av spelarna som sluter upp med xPeke är den f.d. rasist-avstängde Alfonso "Mithy" "Rodriguez som nyligen fick sin bann upphävd.



Mithy spelandes för NiP under Copenhagen Games


Den andra spelaren som sluter upp med laget är doldis-talangen Niels som tidigare var ryktad att joina Fnatic för att ta Martin "Rekkles" Larsssons tomrum. Han kommer nu att följa med xPeke och spela på AD-carry-positionen i Origen. De sista två spelarna har inte avslöjats men det ryktas nu att det är den f.d. Gambit-legendaren Alexey "Alex Ich" Ichetovkin och den f.d. TSM-junglaren Maurice "Amazing" Stückenschneider.

Origen

Spanien Enrique "xPeke" Martínez — (Mid)

Danmark Jesper "Niels" Svenningsen — (ADC)

Spanien Alfonso "Mithy" "Rodriguez — (Support)

9 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 9 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..