×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Jag upplever någonting övernaturligt eller onaturligt. Vad är det?

Postat av Firreboi den 19 September 2014, 14:30
17 kommentarer · 1 243 träffar
Hej.

För ett par veckor sen så skrev jag tråden http://fragbite.se/forum/noje/ovrigt/thread/1210145/mina-armar-och-hander-gor-rorelser-nar-jag-blundar om hur mina armar och fingrar rör sig själv när jag slappnar av. Beslöt mig för att det fanns en logisk förklaring till det (vet ej vad) och la det åt sidan.

Nu funderar jag på om jag är psykisk sjuk för detta skedde nämligen igår igen, i en mycket läskigare skala. Jag drog hem till en vän igår kväll och började känna av "energin" igen i slutet utav kvällen. Började uppleva cirkelrörelser både i kroppen och med händerna. Satt och blundade i soffan och kände hur högerarmen först började röra på sig. Från kraftiga rörelser till lugnare. Sista momentet med högerarmen var 5 klapp på låret, som en trumma. Sista klappet blev mer dovare än dom första. Det var även ett moment där både jag och min vän började rysa, extremt mycket. Började till och med fälla tårar även fast jag inte var ett dugg ledsen och när detta skedde så kunde jag även känna en extremt kraftig värme som strålade ut ifrån hjärnan, ner till halsen, vidare mot bröstet sen längst ut i fingertopparna.

Vad fan är det som händer med mig? Jag är ateist rakt igenom, men detta har börjat rubba mina tankegångar. Vi satt och googlade ett bra tag om detta och hittade en flashback tråd (https://www.flashback.org/t1622919) som passade in ganska bra bortsett ifrån dom skumma rörelserna jag får till.

Snälla, ge mig svar!

17 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 17 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..