×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
1

Telefon till surfplatta vilket är bäst för långtidsanvändning, Vad händer

Postat av JanLundberg den 27 Januari 2023, 09:51
1 kommentarer · 174 träffar
Efter några dagars studier upptäckte jag att Samsung erbjuder telefoner som även kan användas som surfplattor, den så kallade Samsung Galaxy Note-serien. Dessa telefoner har större skärmar, vanligtvis runt 6,5 tum eller större, och levereras med en stylus (S-Pen) som gör det enkelt att anteckna och rita.

Samsung Galaxy Note 21 och Note 21 Ultra båda telefonerna är utrustade med en stor skärm och snabba processorer. Note 21 Ultra har även stöd för ett valfritt tangentbordsskydd och en stylus som kan användas som mus, vilket gör den till ett utmärkt alternativ för produktivitetsuppgifter.

Hittade vikbara telefoner också, kallad Samsung Galaxy Z Fold 2 som har en vikbar skärm som kan användas som en surfplatta när den öppnas upp, den har en 7,6-tums skärm när den är utfälld och en 6,2-tums skärm när den är ihopfälld. Med den här telefonen kan du få en surfplatta och en telefon i en och samma enhet.

Men problemet är att alla dessa enheter erbjuder avancerade specifikationer och funktioner, men priset är så högt.

https://soldfy.se/telefoner-surfplattor/mobiltelefoner/samsung

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..